Menu
EUR
Blog: Aroma diffusers

Blog: Aroma diffusers

Door: Sebas Reacties: 0

Aroma Diffusers voor een heerlijk geurende omgeving thuis of op kantoor.

 

Een aroma diffuser word ook wel een geur diffuser of oliediffuser genoemd. De belangrijkste functie van een aroma diffuser is het verspreiden van een prettige geur. Door een speciale techniek waarbij hoogfrequente trillingen worden gebruikt, worden het water en de essentiële oliën omgezet in een nevel damp, die vervolgens door de ruimte verspreid word. De perfecte natuurlijke luchtverfrisser dus! Aroma diffusers dienen ook als luchtbevochtiger, dus naast het verspreiden van je favoriete geuren, bevochtigen ze ook de lucht in je huis. En een juiste luchtvochtigheid is goed voor de gezondheid!

aroma diffuser

Het is met de moderne nieuwe ontwerpen ook nog eens een stijlvolle toevoeging aan jouw interieur. Je kunt er elke gewenste ruimte mee opleuken en dus tegelijkertijd voorzien van een prettige geur en een gezonde luchtvochtigheid. Je kunt ook creatief te werk gaan en verschillende van jouw essentiële oliën mixen voor een interessante melange. Creëer je eigen stijl in iedere kamer en voel direct de rust en het genot die deze natuurlijke geuren jou brengen.

essentiële oliën

Een aroma diffuser gebruik je door het waterreservoir te vullen met water, vervolgens voeg je hier een aantal druppels van je favoriete essentiële oliën aan toe. Kies een geur die bij je past en die je lekker vind ruiken. Ook is het belangrijk te kijken naar de eigenschappen van de etherische oliën voor diffuser die je wenst te gebruiken. Elke geurolie voor diffuser heeft namelijk zijn eigen belangrijke kracht en ontspannende en genezende werking. Hoe meer druppels etherische olie je toevoegt, hoe sterker het effect zal zijn.

Pro tip!

Wanneer je yoga en of meditatie beoefend, zorg er dan voor dat je aroma diffuser in de ruimte aanstaat met jouw favoriete geur. Zo help je jezelf het beste uit jouw sessie te halen en de voordelen van de etherische oliën optimaal te benutten!

Bekijk bijvoorbeeld eens onze prachtige We love the planet diffuser en raak geïnspireerd!

Wil jij ook graag een fijne aroma diffuser kopen?

Je hebt nu het ideale one-stop-shop adres gevonden voor de mooiste aroma diffusers!

Wacht niet langer en bekijk direct onze collectie op www.puurspirits.nl

Lees ook onze voorgaande blogs over Meditatie Artikelen en Yoga Benodigdheden om meer informatie op te doen over aromatherapie oliën!

 

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!