Menu
EUR
Blog: Kaarsen en  sfeerlichten.

Blog: Kaarsen en sfeerlichten.

Door: Sebas Reacties: 0

Kaarsen & Sfeerlichten voor een gezellige sfeer in huis!

 

Je wilt natuurlijk in huis een gezellige, warme en sfeervolle sfeer creëeren. Met wat lukt dat beter dan met kaarsen en sfeerlichten! Er zijn ontelbare kleuren en maten beschikbaar die jouw huis net dat beetje meer warmte en gezelligheid geven. Als het ’s avonds al donker is, vooral op die vroege winteravonden, is het natuurlijk super gezellig om een aantal mooie kaarsen aan te steken. Het creëert snel een warm gevoel, maar het word er ook letterlijk direct lichter van. Zet bijvoorbeeld een paar kandelaren neer met heerlijke geurkaarsen.

Een kaarsje of waxinelichtje kun je natuurljk voor de gezelligheid branden, maar er zijn nog veel meer redenen om een mooie kaars te branden. Denk bijvoorbeeld aan iemand herdenken, of bij iemand stilstaan met jouw energie. Ook kan het zijn om bij een belangrijk moment stil te staan of iemand geluk, liefde of gezondheid te wensen. Kaarslicht is iets magisch en kan symbool staan voor vele wensen en gedachten.

waxinelichten

Je wil thuis natuurlijk vooral de woonkamer tot meest sfeervolle ruimte van het huis omtoveren. Het is de plek die je het meest bezoekt en dient als centrale ruimte om lekker alleen te zitten, of gezellig met vrienden en familie samen te komen. Je kunt er heerlijk zitten met een kopje warme thee, om een avond series te binge-watchen, of gewoon om goede gesprekken te voeren. Wanneer je de juiste kaarsen en sfeerlichten implementeert word het direct de warme en gezellige ruimte waar iedereen zich comfortabel en thuis zal voelen. Denk bijvoorbeeld ook aan een mooie kaarsenhouder met schitterende kaarsen, waarnaast je heerlijk een boek kunt lezen. Kom maar op met die winterse avonden!

kaarshouder

Wil je jezelf écht spiritueel uitdrukken, dan zijn er voor jou natuurlijk de chakra kaarsen. Chakra kaarsen staan symbool voor alle 7 chakra’s die wij in ons lichaam hebben. Ze weerspiegelen de energieën die met de verschillende chakra’s samen gaan en helpen je deze te laten voelen en ervaren. De kaarsen zijn daardoor ook uitermate geschikt om te gebruiken in yoga en meditatie sessies. Voor de ultieme beleving hebben wij de prachtige chakra lotus display, welke alle 7 chakras in de vorm van lotus sfeerlichten draagt!

chakra lotus displayLotus

Voor een wonderlijke en spirituele ervaring, check hem snel in ons assortiment en word betoverd!

En de lente laat natuurlijk niet al te lang meer op zich wachten, wees alvast goed voorbereid voor die lange zwoele avonden buiten in de tuin of op je terras. Samen met fijne vrienden, een goed gesprek voeren, met wat hapjes en een flesje wijn erbij. Dan mogen de kaarsen op tafel natuurlijk niet ontbreken!

Sfeerlichten of kaarsen kopen?

Je hebt nu het ideale online one-stop-shop adres gevonden voor de mooiste staande decoratie. Wacht niet langer en bekijk direct onze collectie op www.puurspirits.nl

Op zoek naar meer decoratie ideeën? Lees snel ook onze voorgaande blogs voor meer inspiratie!

 

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »