Menu
EUR
Blog: Meditatie artikelen

Blog: Meditatie artikelen

Door: Sebas Reacties: 0

Meditatie benodigdheden

 

Mediteren word in onze drukke samenleving een steeds belangrijker onderwerp. Door het hebben van een drukke baan en sociaal leven, zijn mensen steeds vaker op zoek naar rust en ontspanning en een diepere connectie met zichzelf en de wereld om hen heen.

Meditatie kan er voor zorgen dat je jezelf weer kunt aarden. Je kunt negatieve energieën verwerken en achter je laten. En natuurlijk jezelf weer opladen voor alle uitdagingen die je tegemoet komen.

Meditatiekussens zijn een mooi beginpunt. Het is namelijk belangrijk dat je goed en comfortabel zit wanneer je begint aan een meditatie. Ook kunnen meditatie kussens helpen om andere delen van het lichaam te ondersteunen, zodat jij je volledig kunt focussen op jouw innerlijke ervaring. Kijk eens naar het meditatiekussen halve maan, of het meditatiekussen rond, om te zien welke het best bij jou past.

meditatie kussen

Ook voor de liggende meditatie zijn er genoeg ondersteunende producten die helpen om jou een zo fijn mogelijke meditatie ervaring te geven. Denk hierbij aan oogkussentjes, voor ontspanning van de ogen. Of een nekkussen die helpt je nek op de juiste manier te ondersteunen, zodat jij zelf de gewenste vorm kunt behouden.

oogkussennekkussen

 

Wanneer alle ondersteunende hulpmiddelen op zijn plaatst zijn, wil je natuurlijk ook de ruimte om je heen zo kalm en zen mogelijk inrichten. Zo kun je er tijdens jouw meditatie sessies het maximale uithalen. Zorg er bijvoorbeeld voor dat er een fijne wierook brand met jouw favoriete geur. Dit helpt ontspannen en innerlijke rust te geven. Daarnaast kun je prachtige geurkaarsen branden die de ruimte warmte geven, maar ook een fijne odeur door de kamer verspreiden. Door kaarsen te plaatsen kun je direct elektrisch licht dimmen of volledig uitschakelen, om zo de juiste energie in de ruimte onverstoord te creëren.

wierook

Om de ervaring compleet te maken en om de diepgaande effecten van de essentiële oliën te voelen, raden wij aan om chakra essences en chakra spray te gebruiken. Essentiële oliën ruiken fantastisch. De Oliën reduceren stress en gaan schimmel infecties tegen, ook helpen ze bij het beter slapen. Door een geconcentreerd extract uit de planten te halen word deze “essence” gedestilleerd tot een vloeibare vorm en kan gebruikt worden voor vele medicinale en recreatieve doeleinden.

Wil je graag mooie meditatie artikelen kopen?

Je hebt nu het ideale one-stop-shop adres gevonden voor de mooiste meditatie artikelen!

Wacht niet langer en bekijk direct onze collectie op www.puurspirits.nl

Op zoek naar meer decoratie ideeën? Lees snel ook onze voorgaande blogs voor meer inspiratie!

 

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »