Menu
EUR
Blog:  Plaids

Blog: Plaids

Door: Sebas Reacties: 0

Plaids geven je slaap- of woonkamer net dat beetje extra!

 

Plaids zijn doorgaans dikke, warme, langwerpige doeken die worden gebruikt om het lichaam warm te houden. Traditioneel werden plaids door de Schotten gedragen als mantel, welke deze als grote lap met een Schotse ruit om hun schouder droegen. De lappen werden ook toen al als deken gebruikt! Later werd de term gebruikt voor zachte dekens die thuis gebruikt worden, bijvoorbeeld op een bed of zitbank. Tegenwoordig is de woondeken, oftewel plaid, echter veel veelzijdiger. Plaids worden nu ook decoratief toegepast. Ze zijn te vinden in enorm veel verschillende stijlen, kleuren en formaten en is eigenlijk niet meer weg te denken in een modern en knus huishouden. Een plaid is doorgaans qua afmetingen vergelijkbaar met een eenpersoons deken.

Plaids woonkamer

Volledig over het bed, of alleen op het voeteneinde? Of juist op de bank of over die mooie fauteuil? Plaids staan niet alleen schitterend in jouw interieur, ze geven je ook dat extra beetje warmte tijdens de koude nachten. Of gebruik ze juist als zomerdeken, wanneer je normale deken te warm is. Plaids zijn dus multifunctioneel en zeker onmisbaar in jouw huis! En voor de ultieme knusse en gezellige sfeer combineer je natuurlijk met leuke bijpassende sierkussens!

plaids

Warme deken voor op de bank

Plaids geven een rijke en warme uitstraling. Ze zijn soepel en hebben meestal franjes aan de uiteinden. Ton sur ton voor een rustig effect of meer contrast voor een opvallend effect. Je kunt ze gebruiken op de bank of in je favoriete fauteuil, maar ook op je terras of in de tuin zijn het mooie blikvangers! De plaids van PuurSpirits zijn heel fijn geweven en daardoor super zacht. Gemaakt van mooie zachte natuurlijke en kwalitatieve materialen zoals wol en katoen. Een plaid is de perfecte warme deken voor op de bank, kruip lekker weg met een warm kopje thee en je favoriete serie!

luxe plaid

Dus bent je opzoek naar luxe plaids, warme plaids of plaids voor buiten? Je vind het allemaal bij PuurSpirits!

Pro tips!

  • Rol je plaid gemakkelijk op en neem hem mee als picknickkleedje!
  • Laat een plaid je kinderen warm houden op de achterbank tijdens een lange auto rit!
  • Combineer een plaid met bijvoorbeeld een sierkussen voor een mooi en speels geheel!
  • Plaids, Netflix & Chill! ;-)

Plaid kopen?

Je hebt nu het ideale one-stop-shop adres gevonden voor de mooiste plaids. Wacht niet langer en bekijk direct onze collectie op www.puurspirits.nl

Op zoek naar meer decoratie ideeën? Lees snel ook onze voorgaande blogs voor meer inspiratie!

 

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!