Menu
EUR
Blog: Natuurlijke lichaamsverzorging

Blog: Natuurlijke lichaamsverzorging

Door: Ana Reacties: 0

Reinigen, hydrateren en beschermen met onze natuurlijke lichaamsverzorging producten.

 

Jouw lichaam is jou tempel waar je in woont dus waarom zou je het dan niet elke dag wat meer aandacht geven? Net zoals we de huid van ons gezicht verzorgen moeten we ook voor onze lichaam zorgen. Daarom is het belangrijk om een huidverzorging routine voor ons lichaam aan te houden. Goed voor ons lichaam zorgen is belangrijk voor onze algemene gezondheid en ons welzijn. Goede kwalitatieve huidverzorgingsproducten helpen je bij het reinigen en verzorgen van jouw lichaamshuid en beschermen deze tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals de zon en koude weersomstandigheden. Bij ons vind je een ruim assortiment van natuurlijke lichaamsverzorgings producten zoals zepen, body scrub, body lotions en body oliën. Daarnaast zijn onze lichaamsverzorgings producten gemaakt van pure plantaardige oliën en biologische ingrediënten voor een natuurlijke schoonheid. Lees ook onze cadeautips blog.

In slechts drie stappen maak je een lichaamsverzorgings routine aan.

 

  • Reinigen: Met producten zoals zepen reinigen alleen de oksel, geslachtsdelen, voeten en gebieden die een slechte geur kunnen hebben, als je een drogere huid hebt, zoek je dan naar reinigingsoliën of vochtinbrengende zepen. Lichaamsproducten die zachter zijn dan gewone badoliën en die de huidhygiëne bevorderen zonder deze uit te drogen. Scrubben zorgt ervoor dat niet alleen het vuil en dode huidcellen verwijderd worden, maar ook de doorbloeding wordt gestimuleerd en vernieuwd de huidcellen. Hierdoor krijg je een zachte huid met een gezonde uitstraling. Een ander voordeel van scrubben is dat de behandeling ook help bij de opname van body lotions, crèmes, body oliën en moisturizers.

        Body scrub

  • Hydrateren: Een goede dagelijkse huidverzorging helpt bij het herstellen van de natuurlijke balans in de huid en zorgt dat deze er blijvend goed uitziet en gezond aanvoelt. Om de huid te hydrateren en het behouden van de zachtheid of zelf het herstellen van de gezondheid van de huid is het mogelijk bij gebruik van vochtinbrengende crèmes met hyaluronzuur, glycerine of op basis van oliën zoals plantaardige oliën en minerale oliën. Deze crèmes en oliën bevorderen een intense en diepe hydratatie van de huid. Zachtheid is direct na gebruiken te voelen! Om uitdroging te voorkomen, vermijd lange en super hete baden/douche. Deze gewoonte kan de natuurlijke olie van de huid verwijderen en zeep met samentrekkende werking. Zoek naar het juiste product voor uw huidtype in onze ruime collectie. Hydrateer jezelf direct na het douchen en drinkt minimaal 2 liter water per dag, hydratatie moet immers ook van binnenuit gebeuren.

        

 

  • Beschermen : Blootstelling aan UV- straling is een van de belangrijkste oorzaak van vroeg tijdige huidveroudering en kan leiden tot pathologische huidverandering in het ergste geval tot huidkanker. Het is belangrijke om producten te gebruiken die je huid beschermen tegen de zonnestralen, dus het aanbrengen van een sun protection factor (SPF) crème of lotion wordt sterk aanbevolen om het lichaam te beschermen bij blootstelling aan UV. Zonnebrandcrème moet worden aangebracht na of in plaatst van uw gewone crème. Breng het aan voor blootstelling aan de zon, zodat je huid de tijd heeft om de actieve ingrediënten op te nemen. Breng het product regelmatig opnieuw aan of zoals aangegeven op de verpakking staat.

 

                        

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »