Menu
EUR
Blog: Poefs

Blog: Poefs

Door: Sebas Reacties: 0

Mooie poef!

 

De poef in natuurlijk de finishing touch van elke zithoek. Met een poef kun je bijvoorbeeld de lege ruimte die bij een hoekbank ontstaat, opvullen. Op deze manier creëer je een mooi groot comfortabel zit- of ligvlak. En bij een reguliere rechte bank kun je natuurlijk een mooie verlenging creëeren, waardoor je ook op een rechte bank heerlijk met de voeten omhoog onderuit kunt zakken. Daarnaast is het fijne van een poef dat deze gemakkelijk te verplaatsten is, daardoor kun je in elke gewenste ruimte gemakkelijk ook een extra zitplaats creëeren.

De poef komt van origine uit het Midden-Oosten, waar deze vaak werd vervaardigd uit leer en rijkelijk werd gedecoreerd met oosterse patronen. Daar werd deze gebruikt als verhoogd kussen dat diende om op te zitten of als voetensteun. Daarnaast was de poef door zijn kleurrijke en elegante uitstraling ook een pronkstuk en middelpunt van de ruimte waarin hij stond.

poefs

Kinderen en huisdieren zijn doorgaans gek op deze heerlijke zachte objecten waar ze heerlijk op kunnen zitten, liggen en ravotten.

Daarnaast, bij gebrek aan ruimte, kan een poef ook fantastisch dienen als tijdelijk bijzettafeltje. Denk er bijvoorbeeld aan om er een dienblad op te zetten en zo lekker de hapjes en drankjes binnen handbereik te hebben tijdens een heerlijk avondje Netflixen!

poefs

Poefen, tegenwoordig ook vaak hockers genoemd, zijn er natuurlijk in vele soorten en maten. Denk aan een strakke vorm met een vierkante poef. Of een wat speelser effect met een ronde poef. Daarnaast zijn er natuurlijk verschillende materialen die gebruikt worden voor de afwerking, zo kun je naast een katoenen, ook voor een leren poef kiezen. Poefen zijn er in vele kleuren, denk aan een zwarte poef, een groene poef, of zelfs een poef beige! En zo zijn er natuurlijk nog veel meer te bedenken.

Creëer ruimte, gemak en extra comfort in elke woonruimte met een mooie poef die bij jou en je interieur past!

Wil jij ook graag een mooie poef kopen?

Je hebt nu het ideale one-stop-shop adres gevonden voor de mooiste poefs!

Wacht niet langer en bekijk direct onze collectie op www.puurspirits.nl

Op zoek naar meer decoratie ideeën? Lees snel ook onze voorgaande blogs voor meer inspiratie!

 

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »