Menu
EUR
Blog: Sieraden met edelsteen

Blog: Sieraden met edelsteen

Door: Sebas Reacties: 0

Sieraden met edelsteen!

 

Edelstenen worden al decennia lang gebruikt in sieraden, niet alleen vanwege hun schoonheid, maar ook vanwege hun helende en zuiverende werking. Edelstenen zoals kristallen ontstaan diep in onze aarde. Het start met vloeibaar magma, dat soms wel miljoenen jaren nodig heeft om af te koelen en uiteindelijk in kristal veranderd. Dit maakt de edelsteen een kostbaar en bijzonder uniek product. De eerste edelstenen zijn gevonden in de oude culturen van Babylonië, Assyrië, Egypte en China. De Grieken en Romeinen maakten voorheen al veel kunst van edelstenen, vaak ook gecombineerd met marmer.

Een edelsteen ketting is een van de mooiste manieren om een edelsteen te dragen. Het is charmant en straalt tegelijkertijd ook veel kracht uit. De energieën van de edelsteen komen goed tot hun recht wanneer op het hart gedragen. Elke edelsteen heeft zijn eigen kleur en samenstelling van verschillende grondstoffen en straalt daarmee zijn eigen unieke energie uit. 

ketting met edelsteen

Een edelsteen armband is een elegante manier om te laten zien welke kracht je graag uitstraalt. In deze armband zit vaak een ruwe of geslepen edelsteen verwerkt. Of het nu armbanden voor heren of armbanden voor vrouwen betreft, deze bijzondere stenen zijn vaak eeuwenoud en bezitten allemaal hun eigen unieke eigenschappen. Vanwege de unieke krachten van de edelstenen worden ze vaak ook geluksarmbanden genoemd.

armbanden met edelsteen

Edelsteen ringen zijn vaak iets kleinere edelstenen die mooi zijn geslepen en verwerkt in een elegante ring. Een edelsteen ring aan je hand laat je echt stralen. Ook kun je zelf een mooi scala aan verschillende edelsteen ringen samenstellen om zo de krachten van de stenen te combineren en zo letterlijk de energieën in jouw handen te hebben.

ringen met edelsteen

Edelsteen sieraden worden gekenmerkt door hun betoverende visuele aspecten zoals de kleur, glans, het vuur dat zij uitstralen, of juist de doorzichtigheid en de lichteffecten. Door het verhardingsproces waaruit zij zijn ontstaan zijn zij ontzettend duurzaam en kunnen gemakkelijk een leven lang mee gaan. Een prachtig en blijvend idee dus voor een sieraden cadeau!

Door de edelsteen eens in de zoveel tijd 1 nacht in het (liefst volle-) maanlicht te leggen word de natuurlijke energie van de steen weer opnieuw aangevuld!

Wil je een leuk cadeau kopen? Bijvoorbeeld een cadeauset voor mannen, of cadeauset voor vrouwen, of toch liever die mooie mannen armbanden?

Je hebt nu het ideale one-stop-shop adres gevonden voor de mooiste sieraden met edelstenen. Wacht niet langer en bekijk direct onze collectie op www.puurspirits.nl

Op zoek naar meer decoratie ideeën? Lees snel ook onze voorgaande blogs voor meer inspiratie!

 

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »