Menu
EUR
Blog: Staande decoratie

Blog: Staande decoratie

Door: Sebas Reacties: 0

Welkom in de wereld van staande decoratie!

 

Staande decoratie is momenteel helemaal trend-on en tegelijkertijd tijdloos.

Ornamenten of beelden op een standaard kunnen op verscheidene manieren in je interieur geplaatst worden. Denk hierbij aan mooie staande raam decoratie in de vensterbank, op een leuke houten kruk, of zo’n leuk oud melkkratje. Een kleinere stenen ornament op voet kan natuurlijk ook super goed in een glazen kast of vitrine tot zijn recht komen. Het leuke aan deze vorm van decoratie, zoals een ornament op standaard, is dat je ze gemakkelijk door de woonruimte kunt verplaatsten. Dit is natuurlijk heel fijn wanneer je aan het experimenteren bent met andere woonstijlen, sferen en kleuren. Creëer dus een compleet eigentijdse woonstijl met een prachtig staande ornament of houten decoratie op een standaard!

Het woord ornament stamt al uit de Latijnse taal. De Romeinen gebruikten dit woord, wat versieren of sierraad betekend, en werd vooral gebruikt voor versieringen aan gebouwen. Nu in deze tijd worden de versier-stukken van de gebouwen van toen, gebruikt bij mensen thuis voor een nieuwe moderne vorm van decoreren.

Met staande decoratie in de woonkamer van materialen als steen, hout, maar ook schelpen, creëer je al heel snel een geweldige sfeer in huis. Combineer bijvoorbeeld een houten decoratie op standaard met een prachtige bos bloemen. Of plaats die leuke schelpen decoratie naast een paar schitterende kaarsen.

Door het gebruik van natuurlijke materialen stralen deze staande decoraties warmte uit en geven direct een knus gevoel. Doordat bijvoorbeeld een schelp decoratie op een standaard, of een steen ornament, vaak met de hand gemaakt zijn, geven zij een uniek en organisch gevoel.

 

 

Voor ons zijn de staande decoratie en ornamenten onderdeel van onze favoriete woonaccessoires om je huis af te maken. Ze kunnen een persoonlijke herinnering weerspiegelen, of jouw kijk op de wereld

Heb jij al een leuk plekje bedacht?

Staande decoratie kopen?

Je hebt nu het ideale online one-stop-shop adres gevonden voor de mooiste staande decoratie. Wacht niet langer en bekijk direct onze collectie op www.puurspirits.nl

Op zoek naar meer decoratie ideeën? Lees snel ook onze voorgaande blogs voor meer inspiratie!

 

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »