Menu
EUR
Blog: Kapstokken

Blog: Kapstokken

Door: Sebas Reacties: 0

Stijlvol Organiseren: Ontdek onze Prachtige Kapstokken

 

Bij een kapstok denken we al gouw aan een traditionele houten wandkapstok, die vroeger bij opa en oma aan de wand hing. De houten kapstok droeg alle jassen, hoeden en zelfs paraplu’s. Tegenwoordig zijn kapstokken veel meer gericht op design en gemaakt van verschillende materialen. Ook doen deze niet alleen meer dienst voor het ophangen van je jas, maar worden tegenwoordig door de gehele woning breed ingezet.

Je kunt het natuurlijk zo gek niet bedenken en je kunt het ophangen aan een kapstok. Dus waarom zou je deze niet als decoratie toevoegen in je woon, slaap- of badkamer. Naast het ontzettend praktische element, kun je er zo ontelbaar veel versiersels aan hangen die de ruimte kunnen opleuken. Denk bijvoorbeeld aan een bos gedroogde bloemen die je er op z’n kop aan kunt hangen, of een leuke lamp of waxinelichthouder!

kapstok

Naast een kapstok slaapkamer, kun je bijvoorbeeld ook voor een kledingrek slaapkamer kiezen. Een kledingrek hout is een zeer praktische oplossing voor het ophangen van al jouw kledingstukken en bijbehorende attributen. En het grote voordeel hiervan is, is dat deze gemakkelijk verplaatsbaar is. Zo kun je dus continue ruimte creëren waar en wanneer je dat wilt en je garderobe binnen handbereik hebben wanneer jij voor je mooie spiegel staat om jezelf klaar te maken voor een chique avondje uit. Zet er nog een mooie poef naast en jouw comfortabele kleedruimte is compleet!

Voor de badkamer ga je voor een mooie elegante kapstok, die aansluit bij het design van jouw sanitaire inrichting. Hang er leuke (nep)-planten aan op voor een meer groene style. Uiteraard dient de kapstok ook voor het ophangen van handdoeken en badjassen. Of ga hiervoor specifiek voor een echte handdoeken hanger!

Kapstokken zijn er in allerlei fantastische soorten en maten! Voor welke ga jij om jouw interieur compleet te maken?

Wil jij ook graag een mooie kapstokken, hangers of rekken kopen?

Je hebt nu het ideale one-stop-shop adres gevonden voor de meest prachtige kapstokken!

Wacht niet langer en bekijk direct onze collectie op www.puurspirits.nl

Lees ook onze voorgaande blog spiegels voor meer inspiratie op het gebied van woondecoratie.

 

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »