Menu
EUR
Blog: Spiegels

Blog: Spiegels

Door: Sebas Reacties: 0

Een spiegel is de Eyecatcher van elke ruimte!

 

Een spiegel doet tegenwoordig veel meer dan alleen maar het spiegelbeeld weergeven. Er bestaan talloze opties waarbij spiegels decoratief gebruikt kunnen worden, maar ook met directe of indirecte verlichting. Kleurwissels, verschillende warmtetonen en dimbare varianten. Een mooie spiegel is tegenwoordig onmisbaar in jouw woondecoratie. De juiste spiegel kan een kleine ruimte optisch groter laten lijken. Ook kan het de lichtinval vergroten wanneer strategisch geplaatst. Een spiegel kan dus een heel geschikt element zijn om een ruimte het best tot zijn recht te laten komen.

De spiegel in de hal is hier een goed voorbeeld van. Aangezien de hal vaak een krappe en smalle ruimte is, kan de spiegel zorgen voor een ruimere beleving. Daarnaast is het praktische gebruikselement natuurlijk een rijke toevoeging, zodat het hele gezin zichzelf nog even kan ‘checken’ voor ze de deur uit lopen! In de hal wil je graag een grote spiegel en het liefst langwerpig.

hal spiegel

Voor de badkamer is juist weer een ronde spiegel aan te raden. Deze past vaak mooi boven de wasbak, zodat er bij het tandenpoetsen of het opmaken goed en duidelijk gereflecteerd word wat voor jou belangrijk is om te zien. Hier geld natuurlijk bij dat de juiste verlichting ook zeer belangrijk is en niet onderschat mag worden, vooral in ruimtes waar geen natuurlijk licht naar binnen schijnt!

badkamer spiegel

Een schelpen spiegel komt weer heel mooi tot zijn recht in een toilet, boven het fonteintje. Of op een overdekte veranda of patio, voor het creëren van een ‘zon, zee en strand look and feel’. Combineer deze met hout spiegels en verzorg zo een mooie warme en organische look bij jou thuis.

schelpen spiegel

Bij wanddecoratie spiegels denken we snel aan een houten spiegel. Mooie spiegels van een groot formaat die statig boven een dressoir of bankstel hangen. Meestal is dit een vierkante spiegel. Deze spiegels zijn vaak het ‘centre of attention’. Belangrijk dus dat het formaat en de materialen goed afgestemd worden op al je persoonlijke voorkeuren!

Wil jij ook graag een prachtige spiegel kopen?

Je hebt nu het ideale one-stop-shop adres gevonden voor de mooiste spiegels!

Wacht niet langer en bekijk direct onze collectie op www.puurspirits.nl

Lees ook onze voorgaande blog plantenhouders en vazen voor meer inspiratie op het gebied van woondecoratie.

 

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »