Menu
EUR
Plantenhouders en Vazen!

Plantenhouders en Vazen!

Door: Sebas Reacties: 0

Plantenhouders en vazen vormen een perfecte combinatie om een natuurlijke en elegante uitstraling aan jouw interieur te geven.

 

Een vaas is een decoratief voorwerp dat geschikt is om een vloeistof te bevatten en aan de bovenkant open is. Tegenwoordig worden vazen meestal gebruikt om bloemen in te plaatsen. Maar ook zonder bloemen kan een vaas prima als versiering dienen. Vazen worden vaak gemaakt van porselein, aardewerk, kristal of glas. Bovendien bestaan er ook hele chique vazen vervaardigd uit zilver, brons of roestvrij staal. Vazen hebben over het algemeen dezelfde vergelijkbare vorm. De voet is meestal plat met een bolvormige basis. Vaak loopt het middengedeelte over in een smalere hals, dat zich vervolgens weer verbreedt voor de opening van de vaas.

Vazen kunnen dus van vele materialen zijn, maar ook in heel veel formaten en verschillende kleurstijlen. Het is volledig afhankelijk van jouw interieur, wil je een grote vaas ter decoratie of om grote bloemen in te kunnen plaatsen? Of ga je voor een extra hoge vaas zodat je er zelfs riet of bamboo in kan plaatsen, en bijvoorbeeld opgeleukt met sfeervolle lampjes?

vaas

Naast de grotere modellen zijn er natuurlijk nog de uiterst decoratieve vaas modellen van verschillende materialen met een natuurlijke look. Zoals een schelpenvaas, of zelfs een houten vaas!

Zijn bloemen toch echt jouw ding, dan kun je natuurlijk voor een echte bloemenvaas gaan. Maar als je langer plezier van je bloemen wilt hebben neem dan bloempotten en plantenbakken, zodat je jouw favorieten bloemen in de aarde kunt zetten en er zo veel langer van kan genieten.

plantenbakken

Voor decoratieve doeleinden kun je je woning of keuken inrichten met kleine vaasjes. De vaasjes kunnen dienen om bijvoorbeeld een enkele bloem in te zetten.

Een planten vaas of een plantenhouder is juist weer uitermate geschikt voor het houden van mooie kamerplanten om zo elke binnenruimte warm en kleurrijk te laten aanvoelen. Ook is de planten vaas natuurlijk zeer geschikt voor planten die het buiten goed doen en zo een mooie verrijking zijn voor bijvoorbeeld de patio, of het overdekte terras.

plantenhouder

Pro tip!

Vul je vazen met takken en heidebloemen. Die kun je namelijk altijd zelf gemakkelijk vinden tijdens een wandeling in het bos, of zelfs in je eigen achtertuin! Plaats enkele droge takken in je vazen op verschillende plaatsen in je huis en geniet van het prachtige, simpele resultaat!

Wil jij ook graag mooie plantenhouders en mooie vazen kopen?

Je hebt nu het ideale one-stop-shop adres gevonden voor mooie vazen en plantenhouders!

Wacht niet langer en bekijk direct onze collectie op www.puurspirits.nl

Lees ook onze voorgaande blog poefs voor meer inspiratie op het gebied van woondecoratie.

 

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »