Menu
EUR
Blog: Ketting met edelsteen

Blog: Ketting met edelsteen

Door: Ana Reacties: 0

Oorsprong van kettingen

 

Primitieve mannen gebruikten vroeger kettingen als amulet om zichzelf te versieren. Tegelijkertijd geluk te vinden en kracht uit te stralen. Ze werden meestal gemaakt van dierlijke botten, tanden of van schelpen. Tegenwoordig kun je kettingen van verschillende materiaal vinden zoals: goud, zilver, kralen, edelstenen, enz.

Edelsteen kettingen en de betekenis ervan.

Edelsteen ketting of ketting met edelsteen hanger zijn accessoires die naast het brengen van authenticiteit aan de look, nog steeds dient als een krachtig amulet. Hij schrikt negativiteit af, brengt voorspoed, goede energieën, heeft  genezende kracht en tal van voordelen voor lichaam en geest. Elke steen heeft een andere betekenis. Sommige trekken geluk en geld aan, andere geeft kracht, moed en energie. Bekijk onze leuke collectie kettingen gemaakt van edelstenen en combineer ze met edelsteen armbanden, edelsteen ringen of edelsteen oorbellen. Lees ook onze armbanden blog.

Ketting met amethist.

Amethist is een zeer krachtige en beschermde steen met een zeer spirituele vibratie. De steen heeft een macht over de geest, helpt emoties te kalmeren en help bij het concentreren. Het help ook bij zuivering en bescherming tegen negatieve energieën en slechte invloeden. Draag of leg het op een relevante plaats en bij voorkeur draag het als een sieraad.

ketting met Amethist

Ketting met onyx.

Onyx is een steen die dient als bescherming tegen negatieve energieën. Het heeft kracht biedt steun in moeilijke omstandigheden en in tijden van stress. Help trauma's en angsten te overwinnen, weert depressies  af en vergroot onze persoonlijke kracht. Zwarte onyx is een krachtige steen om de healing van verdriet en oud zeer te vergemakkelijken.

ketting met onyx

Ketting met rozenkwarts.

Rozenkwarts is de steen die hart gerelateerd is en bekend staat als het kristal van de liefde. Rozenkwarts stimuleert het hart chakra en het vermogen om liefde te geven en ontvangen. Het zuivert en opent het hart op alle niveaus en zorgt voor innerlijke genezing en eigenliefde. Draagt het, vooral op het hart.

ketting met rozenkwarts

Ketting met turkoois.

Turkoois is een zeer efficiënte genezer steen, biedt troost aan de geest en welzijn aan het lichaam. Het verhoogt de spirituele waarneming, bevordert meditatie, helpt de geest tot rust te brengen en verbeterd onze emotionele toestand. Turkoois is een uitstekende steen bij uitputting, depressies of paniekaanvallen. Plaats deze steen vooral op de keel en het derde oog.

turquoise ketting

Ketting met bergkristal

Bergkristal is een steen met geneeskracht reiniging en zuiverende werking. Het verhoogt de energie in het algemeen, stimuleert helder denken en ondersteunt de verbinding met je innerlijke wijsheid. Het lijnt chakra's uit, versterkt aura, reinigt omgevingen, verwijdert blokkades en versnelt de fysieke genezing.

bergkristal ketting

 

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »