Menu
EUR
Blog: Keuken & Tafeltextiel

Blog: Keuken & Tafeltextiel

Door: Sebas Reacties: 0

Tafeltextiel en keukentextiel

 

Met een mooie keukentextiel set maak je jouw keuken af en compleet. Je kunt eindeloos variëren in soorten, kleuren en maten. Zo geef je jouw keuken een extra persoonlijke touch met jouw favoriete keukendoeken. Niet alleen staan ze prachtig, ook zijn ze zeer praktisch om in alle gevallen snel bij de hand te hebben. Hebben de kleintjes net hun handen gewassen voor het eten, dan heb jij daar een prachtige zachte handdoek klaar hangen! Moet er snel even iets afgedroogd worden, kom maar op met die mooie theedoek! Iets op tafel omgevallen, het vaatdoekje lost het op!

Keukendoeken kunnen handdoeken, vaatdoeken en een theedoek set zijn. Hoe mooi is het om van alles één matching set in huis te hebben!

Keukendoeken

Ook de pannenlappen en ovenwanten mogen natuurlijk niet ontbreken in een veilige en verantwoorde keuken. Voorkom dat je de handen verbrand aan een hete overschaal die op tafel gezet dient te worden. Deze beschermers kunnen ook heel prima een stilistisch object zijn dat gezien mag worden. Verras je gasten met een tot in de puntjes verzorgd diner en zet het met style op tafel!

Pannenlappen

Tijdens het koken mag een goed keukenschort zeker niet missen. Je wilt na het opdienen van jouw mooie maaltijd natuurlijk zelf ook schoon en onbevlekt aan tafel kunnen gaan zitten. Niet alleen bescherm je jezelf en je kleding, je ziet er ook nog eens super hip en professioneel uit met zo’n prachtig schort. Je gasten zullen uitkijken naar het resultaat!

Keukenschort

Zodra het eten op tafel mag, dient de tafel natuurlijk mooi opgedekt te zijn. En aan de basis daarvan ligt uiteraard een mooi tafelkleed. Nu kan het hele gezelschap volop aanvallen met al dat lekkers op tafel! Onze tafelkleden zorgen voor een gezellig geheel, en daarnaast kunnen ze tegen een vlekje, je tafel blijft in ieder geval goed beschermd!

Tafelkleed

Denk aan een mooi rond tafelkleed op een grote ronde tafel. En maak het geheel af met een leuke borrelplank en wat gevulde schaaltjes voor een gezellig geheel en een diner avond waar niets meer aan ontbreekt!

Borrelplank

Aan tafel! Eet smakelijk en veel plezier!

Keuken textiel artikelen of een tafelkleed kopen?

Je hebt nu het ideale one-stop-shop adres gevonden voor de mooiste muur- en hangdecoratie.

Wacht niet langer en bekijk direct onze collectie op www.puurspirits.nl

Op zoek naar meer decoratie ideeën? Lees snel ook onze voorgaande blogs voor meer inspiratie!

 

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »