Menu
EUR
Blog: Tafels

Blog: Tafels

Door: Sebas Reacties: 0

Mooie tafels

Geen enkele woonruimte is compleet zonder een passende tafel. De tafel is vaak het middelpunt waar gezelschappen zich omheen verzamelen. Er word gegeten, gedronken, gelachen en gehuild. Het is de plek waar mensen samenkomen en herinneringen creëeren, waar spelletjes gespeeld worden, verhalen worden verteld en de lekkerste gerechten worden gegeten. Ook inrichting-technisch gezien word de tafel als centraal begin punt gezien. De tafel word eerst bepaald, daarna welke stoelen eromheen komen en welk keukentextiel er goed bij past. En natuurlijk word er bepaald welke leuke kaarsenkandelaren en prachtige vazen er op komen te staan om het geheel compleet te maken.

De eettafel vind u uiteraard vaak terug in de eetkamer of woonkamer, maar ook vaak in de keuken of in een serre. Bij PuurSpirits vinden we dat de eettafel het centrale pronkstuk is in alle eerder genoemde ruimtes. Of het nu een houten tafel of een epoxy tafel gaat, het moet een ruimte zijn met een tafel waaraan geleefd mag worden!

eettafel

Bij de bijzettafel denken we graag aan een praktische, maar vooral ook mooie en stijlvolle oplossing, wanneer we net even iets meer comfort willen creëren in een ruimte. Denk bijvoorbeeld aan een mooi bijzettafeltje naast je bankstel om alle gemakken binnen handbereik te hebben tijdens een ontspannen avond. Of een mooie bijzettafel voor buiten, niet alleen staan deze bijzonder mooi, ook brengen ze comfort bij elke BBQ of tuinfeest. Of leg uw boek neer naast uw lekkere cocktail tijdens een ontspannen middagje aan het zwembad. Daarnaast zijn veel van onze bijzettafeltjes multifunctioneel en kunnen bijvoorbeeld ook heel goed als bijzetkrukje gebruikt worden, ideaal toch!

Bijzettafels

Daarnaast heeft PuurSpirits nog een ruime collectie van alle andere tafels die je kunt bedenken. Denk daarbij aan mooie salontafels, houten tuintafels, console tafels en nog veel meer. Er is voor ieder wat wils in ons ruime en stijlvolle assortiment. Zo kunt u ook schitterende combinaties maken van bijvoorbeeld een eettafel en bijzettafel in dezelfde stijl.

Insider tip: Kijk bijvoorbeeld snel eens naar onze unieke houten visgraat collectie. Verkrijgbaar in verschillende hoogten en kleuren, als console tafel en als markt tafel. Zo maakt u van elke ruimte een mooi en stijlvol geheel.

Daarnaast hebben wij een ruime collectie tafels met unieke exemplaren gemaakt van massief Teakhout en Suarhout. De tafels zijn handgemaakt en vervaardigd volgens de hoogste standaarden met een schitterende organische look. Beleef het zelf en kijk snel!

Wil je graag een mooie tafel kopen?

Je hebt nu het ideale one-stop-shop adres gevonden voor de mooiste tafels!

Wacht niet langer en bekijk direct onze collectie op www.puurspirits.nl

Op zoek naar meer decoratie ideeën? Lees snel ook onze voorgaande blogs voor meer inspiratie!

 

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »