Menu
EUR
Blog: Natuurlijke wierook en hun bijzonderheden

Blog: Natuurlijke wierook en hun bijzonderheden

Door: Ana Reacties: 0

Wierook

 

Elk type wierook geur heeft een doel. Ontdek de verschillende geuren die je huis een stuk aangenamer zullen maken en je energie zuiveren. Van wierook is bekend dat het duizenden jaren geleden in India is ontstaan ​​en voor het eerst populair werd in de woestijnen van Arabië en Afrika. Sindsdien is zijn energetische kracht geaccepteerd door mensen van verschillende generaties en door verschillende religies zoals het christendom en het boeddhisme. Deze rook parfumeert kerken, tempels, huizen en komt op plekken waarvan mensen niet eens weten dat ze energetisch vuil zijn.

Hier in het Westen heeft wierook veel populariteit gewonnen in verband met yoga en meditatie. Het branden van wierook is in feite een heel eenvoudig proces dat een gevoel van welzijn en reinheid over de hele omgeving uitstraalt. Zelfs sommige soorten wierook worden gebruikt voor therapeutische doeleinden. Natuurlijke wierook gemaakt van kruiden en essentiële oliën heeft de kracht om de sfeer in huis te veranderen. Onze wierook en wierook kegels zijn beschikbaar in verschillende geuren, zoals bloemige, fruitige, natuurlijke essentiële oliën en exotische geuren met merken Satya, Morning Star, Darshan en nog veel meer. Ontdek ook onze andere accessoires zoals wierookhouders Boeddha, wierookhouders van houten en backflow wierook houders. En lees ook onze woonaccessoires blog.

Soorten wierook en hun bijzonderheden:

 

Palo Santo:  ook bekend als "heilig hout" is oorspronkelijk afkomstig uit Zuid Amerika en wordt vaak gezien op een klein stukje hout, maar het wordt ook verkocht in stokvorm en bevat andere ingrediënten. Beide zijn wierook, ze zijn geweldig voor het zuiveren van de omgeving, reinigen van negatieve energieën en het aantrekken van goede energieën. Na deze eigenschappen wordt Palo Santo gebruikt om ziekten veroorzaakt door stress te verlichten, evenals om kalm en emotioneel evenwicht te bewaren, het zelfrespect te verhogen en de stemming te verbeteren. Palo Santo wordt ook veel gebruikt in praktijken zoals aromatherapie, reiki, meditatie centrum en yoga studium, omdat het helpt om de omgeving te reinigen en te zuiveren.

wierook Palo Santo

Salie: Witte Salie is een kruid dat door de Noord-Amerikaanse Indianen als heilig wordt beschouwd en wordt al honderden jaren gebruikt in genezingsrituelen zoals het reinigen van negatieve energieën en het harmoniseren. De belangrijkste effecten van witte salie wierook zijn bescherming, zuivering en balans van lichaam, geest en ziel. De geur van deze wierook verdrijft kwade geesten en ongewenste energieën en helpt om wijsheid, kracht en onderscheidingsvermogen te verwerven . Het aroma brengt de energie van vernieuwing en bescherming naar iedereen die het voelt, en bevordert een spirituele verbinding met de kosmos .We kunnen de volledige kracht van dit kruid benutten door wierook, in losse bladeren maar ook als sticks.

witte salie

Lavendel: Lavendel is de meest bekende van alle geuren. Met krachten die het fysieke en spirituele lichaam ten goede komen. Daarnaast staat deze wierook bekend voor het aantrekken van geluk, bescherming en psychische groei. De geur van de lavendelwierook heeft een ontspannende en kalmerende eigenschappen waardoor je je beter gaat voelen. Wie wil er nu niet een rustiger en harmonieuzer leven hebben.

Lavendel wierook

Jasmijn: Jasmijnwierook wordt vaak gebruikt in meditatie of yogapraktijken omdat er wordt gezegd dat het helpt om de geest te zuiveren en je concentratie te vermogen. Het kan ook worden gebruikt als een vorm van aromatherapie, omdat de geur van jasmijn kalmerend en ontspannend is. Daarnaast wordt Jasmijnwierook vaak gebruikt vanwege de zoete, bloemige geur. Het kan worden gebruikt om een ​​kamer op te frissen of in spreuken en rituelen die verband houden met liefde, aantrekkingskracht en geluk.

Jasmijn wierook

Patchouli: Patchouli wordt veel gebruikt voor zijn aroma in wierook en etherische olie voor behandeling in aromatherapie. De plant heeft antidepressiva, ontstekingsremmende, antiseptische, afrodisiacum en kalmerende eigenschappen. Deze plant wordt veel gebruikt voor liefdesspreuken vanwege zijn lustopwekkende eigenschappen, omdat het het libido verhoogt en geslachtshormonen stimuleert. Het gebruik van wierook of etherische olie van patchouli zal meer liefde en passie in je leven brengen. En als je in je leven meer liefde, passie en sensualiteit wil hebben, heb je de geur van patchouli nodig in je dagelijks leven.

Patchouli wierook

Lotus: Het branden van deze wierook wekt vrede en sereniteit op, het help de chakra's in evenwicht te brengen en vergemakkelijkt meditatie. De lotusbloem wordt beschouwd als een symbool van zuiverheid, verlichting en wedergeboorte.

 

Lotus wierook

Je kunt wierook gebruiken wanneer je maar wilt. De beste manier om wierook aan te steken zonder je gezondheid te schaden is door een luchtige en ruime omgeving te kiezen, bij voorkeur met ramen en balkons. We raden aan om het te gebruiken in je gebeds- of meditatietijd, yoga oefeningen, bij het ontbijt om een ​​rustigere dag te hebben en ook voor het slapengaan, aangezien rust en ontspanning een goede nachtrust bevorderen. Laat het gewoon in de omgeving branden en voel hoe het aroma de omgeving en je lichaam overneemt.

 

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »