Menu
EUR
Woonaccessoires Blog | PuurSpirits.nl

Woonaccessoires Blog | PuurSpirits.nl

Door: Ana Reacties: 0

Woonaccessoires

 

Mooie meubels zijn slechts halverwege het succes bij het creëren van decor. Met woonaccessoires zoals lampen, sierkussens, tafelkleden, kaarsen, enz. zijn essentiële accessoires waarmee je je huis de jouwe zult maken, comfortabel, huiselijk, persoonlijk en modieus. Lees ook onze lampen en verlichting blog.

Kussens

Sierkussens voegen persoonlijkheid toe aan een woonkamer of leefruimte. Je kunt er een super gezellige ruimte mee creëren en ze zijn veelzijdig. Je kunt ze aanpassen aan het seizoen en zo kun je in warme periodes kiezen voor lichte kleuren terwijl je in de koudere maanden kunt kiezen voor de warmste kleuren.

 

Plaids

Plaids geven een warm gevoel en zijn perfect om als woonaccessoire te fungreren maar ook om de kamer comfortabeler te maken. Ze zijn er niet alleen in verschillende kleuren net als een kussen maar ook in verschillende materialen. Ze zijn multifunctioneel en te gebruiken in zowel de woonkamer op de bank als op het bed, terras en serre.

Kaarslicht

Kandelaren en waxinelicht houders geven de finishing touch aan je interieur, maar wat dacht je aan een grote schaal of dienblad op tafel met wat kaarsen en  sfeerlichtjes? Een kaarsje aan in huis maakt het toch altijd gezellig en als ze ook nog aromatisch zijn dan zal dit accessoire je huis een aangename geur geven. 

 

Lampen

Zoutkristal en Edelsteenlampen geven een speciale sfeer aan de woonomgeving. De subtiele vibratie van de edelstenen of het zoutkristal creëren een gezellige en prettige atmosfeer waarbij het diffuse licht harmonische verstilling geeft. Gebruik deze lampen voor een betere Feng Shui in woon- en slaapvertrekken van zowel de volwassenen als de kinderslaapkamers.

 

Boeddha's

Je kunt dit zeer populaire woonaccessoire tegenwoordig niet meer wegdenken uit de woonwereld en moet ze vast ergens hebben gezien. Ze zijn overal en in de meest uiteenlopende omgevingen, we hebben het over boeddhabeelden. Sommigen geeft het kracht en geluk en anderen gebruiken het als accessoire in tuin, woonkamer, kantoor, slaapkamer, enz. De boeddha's in decoratie externaliseren de onophoudelijke zoektocht naar innerlijke vrede, wijsheid en spirituele evolutie van hun eigenaren. Een Boeddha in je huis zal de ruimte verlichten en harmoniserenen tegelijk gevoel van vrede dat door iedereen zal worden opgemerkt. 

 

 

Tafelkleed

Samen met je familie en vrienden aan een grote eettafel zitten en lekker borrelen, kletsen en eten. Wat is er mooier dan met je geliefden aan een mooie gedekte eettafel zitten vol met mooie glazen, borden in leuke kleuren waar je vrolijk wordt en uiteraard een mooi tafelkleed. Wij hebben in onze collectie alles wat je nodig hebt om een mooie gedekte tafel te maken en denk hierbij aan onze visschaaltjes in vrolijk design waar je hapjes en nootjes in kunt serveren. We hebben ook schitterende tafelkleden die je tafel zullen omtoveren tot een schitterende gezellige samen zijn. 

tafelkleed

Probeer interessante combinaties met behulp van de producten die beschikbaar zijn in onze webwinkel en vul jouw met stijl.

 

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »