Menu
EUR
Blog over lampen en verlichting

Blog over lampen en verlichting

Door: Ana Reacties: 0

Je woning verlichten met mooie lampen.

 

Riet is een materiaal dat momenteel in de mode is. Decoratie met natuurlijke vezels zoals rotan, zeegras, touw of bamboe in Ibiza of Bali stijl zie je steeds vaker terug in woningen. En natuurlijk zouden de hanglampen, tafellampenwandlampen en vloerlampen niet anders zijn. Deze mooie lampen zijn meestal gerelateerd aan de zomer, vakanties en strandbars, maar daarnaast geven ze ons ook de mogelijkheid om ruimtes goed te verlichten, of het nu gaat om woonkamer, slaapkamers of keuken. Rotan lampen zijn niet alleen perfect voor interieurdecoratie, maar kunnen ook worden gebruikt op terrassen, patio's en balkons. Sterker nog, de laatste tijd worden ze meer gebruikt in huizen in Scandinavische stijl, omdat je ze heel goed kan combineren met hout. Zo geven ze kleur, textuur en warmte aan de omgeving. De stijl waarmee we deze lampen van natuurlijke vezels het meest associëren, is echter mediterraan. Deze lampen bieden een rooster achtig lichteffect, waardoor een zeer intieme verlichting wordt bereikt. Hierdoor zorgt een subtiel spel van licht en schaduw voor een gezelligere uitstraling van de ruimte. Het is zonder twijfel perfect om te ontspannen. Bovendien slaagt dit type vezel erin om echt gastvrije omgevingen aan te creëren, vanwege het licht dat ze uitstralen. Het belangrijkste doel van een Rotan lamp is om een zo comfortabel mogelijke en verlichte omgeving te creëren. Altijd met een harmonieus design in relatie tot de decoratie. Onze lampen collectie zijn handgemaakte van natuurlijke materialen zoals, Rotan lampen, Edelsteen lamp, Zout lamp en Zeegras lampen. Wat dacht je ervan om zo'n lamp in huis te hebben? Lees ook onze woonaccessoires blog.

Soorten verlichting voor thuis

 

Hanglamp er zijn veel soorten hanglampen, maar hanglampen hebben een uniek kenmerk ze worden meestal boven een salon tafel, eettafel of zelfs in je slaapkamer geplaatst, waardoor ze een focus van prachtige licht creëren. Ze maken de omgeving comfortabel en intiem. Bovendien kun je naar eigen voorkeur één of meerdere lampen combineren.

hanglampen

Een tafellamp kan functioneel maar ook decoratief zijn. Ze kunnen een heel bijzondere uitstraling geven aan je leeshoek of zelfs dienen als lamp op je nachtkastje. De compactere modellen kunnen ook je dressoir, bureau of salontafel opfleuren, laat je creativiteit maar komen.

tafellamp

Vloerlampen onderscheiden zich doordat ze een dubbele functie vervullen in de decoratie en verlichting van een kamer. In beide gevallen wordt het meest gebruikt in woonkamers, in combinatie met verschillende decoratiestijlen. Ondanks dat ze groter zijn, hebben staande lampen een groot voordeel, ze kunnen gemakkelijk worden verplaatst omdat ze net als tafellampen zijn, je kunt ze ook in je slaapkamer of zelfs in je woonkamer plaatsen.

vloerlamp

Wandlampen zorgen voor sfeer en gezelligheid in huis, ook kunnen wandverlichting zorgen voor verlichting in de badkamer, kinderkamer, keuken of in de donkere hoeken in een woonkamer. Ze kunnen zowel binnen als buiten worden toegepast.

wandlamp

Rotan is een harde soort liaan die groeit in tropische regenwouden, Rotan producten zijn lichtgewicht, duurzaam en vooral milieuvriendelijk. Het is ook een zeer flexibel materiaal dat in veel verschillende vormen kan worden geweven.

 

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »