Menu
EUR
Blog  over Hangers | PuurSpirits.nl

Blog over Hangers | PuurSpirits.nl

Door: Ana Reacties: 0

Hangers

 

Hangers werden al vroeg door de mensheid omarmt als religieus symbool en gebruikt bij ceremonies om later meer te gaan fungeren als status symbool. Tegenwoordig is het soms een fashion statement en vaak een zeer persoonlijke sieraad. Een ketting met een hanger kan heel veel betekenissen hebben voor de dragende persoon en kan een geschenk zijn. Een geschenk die je herinnert aan een mooi moment in je leven alleen of samen met een dierbare. Zo zijn er heel veel hangers te bedenken in vele vormen die allemaal een andere lading kunnen hebben. Welke past het beste bij jouw of bij een vriend/vriendin of familie lid? Met deze blog proberen we je op weg te helpen in je keuze. Lees ook onze kettingen met edelsteen blog.

Herinneringen

Tegenwoordig zijn er heel veel hangers die dus gelinkt zijn aan een herinnering maar ook een leuke hangers met een spirituele werking maken de opmars. Herinneringen zijn vaak aan een leuke vakantie ergens ver weg gekocht op een klein gezellig marktje waar ze handgemaakte hangers verkochten of 1 die van eigen bodem komt en versiert met een edelsteen. Het maakt niet uit hoeveel de hanger in kwestie kost want de betekenis en herinnering die het heeft is niet in geld uit te drukken.

Amethist hanger

Persoonlijk

Soms koop je een hanger puur voor je zelf en kies je bijvoorbeeld voor een hanger met een spirituele werking om je lichaam en geest in balans te brengen. Je kunt dus verschillende stenen en mineralen ook als hanger krijgen bij PuurSpirits.nl en afhankelijk van je horoscoop zijn er een verscheidenheid aan mineralen en stenen die passen bij je sterrenbeeld. Iedere steen of mineraal heeft een andere werking dus ben je benieuwd klik dan HIER.

 

rozenkwarts hanger

 

Trends

Sommige hangers zijn nooit weg te denken uit het assortiment en dat zijn die gemaakt van natuurlijke producten zoals kristallen en mineralen. Naast deze hangers wint de letterhanger ook weer heel veel terrein en worden hele namen in sierlijke letters als hanger of bedelarmband gebruikt. Check onze collectie want iedere dag voegen wij nieuwe hangers aan ons assortiment toe. Je kunt je hanger ook altijd leuk combineren met de vele andere sieraden die wij aanbieden zoals armbanden, ringen en oorbellen.

Toermalijn hanger

Fantasiehangers

Naast alle vorige hangers zijn er ook fantasiehangers en denk bijvoorbeeld aan een hanger chakraboom waarin iedere steen staat voor 1 van de 7 chakra's in het lichaam. Naast deze hangers zijn er natuurlijk heel veel andere soorten en vormen te bedenken dus het aanbod is oneindig. Zo kun je ook je eigen persoonlijke hanger maken in 1 van de vele workshops dus vind je dit leuk dan kun je je daarvoor inschrijven.

Chakraboom hanger

Check onze leuke collectie sieraden en klik HIER.

 

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »