Menu
EUR
Blog: Tapijten

Blog: Tapijten

Door: Sebas Reacties: 0

Stijlvolle Tapijten voor een Warme Sfeer

 

Een mooi tapijt is in veel gevallen een heel erg mooie toevoeging aan je woonkamer, om bijvoorbeeld een zithoek te complementeren. Maar daarnaast heeft een tapijt natuurlijk  nog vele andere fijne voordelen. Een tapijt kan als vloerbedekking gebruikt worden om een zachtere ondergrond te creëeren om op te lopen. Of wanneer het je kinderen of huisdieren betreft, om heerlijk op te liggen en te spelen. Tegelijkertijd heeft een tapijt een isolerende werking, zowel in geluid als temperatuur. Zo kan dus het probleem van een koude of hol-klinkende ruimte snel worden opgelost.

Bij een vloerkleed woonkamer wil je waarschijnlijk voor een groot formaat gaan. Kies je voor hoogpolig of laagpolig? Dat hangt natuurlijk volledig af van jouw persoonlijke wensen. Met een groot formaat overbrug je de afstand tussen je zitmeubelen, de bijzettafel, de poefs en het bankstel, zo kun je binnen de gehele ruimte comfortabel op blote voeten manoeuvreren.

tapijt

Ben je opzoek naar vloerkleden slaapkamer? Dan zijn er vele variaties mogelijk, wanneer je bijvoorbeeld de gehele ruimte onder en rondom het bed wilt bekleden kies je voor een groot hoogpolig formaat voor het ultieme comfort. Of kies je juist voor een kleiner laagpolig model, dat dienst om je pantoffels op uit te trekken en het directe contact tussen jouw voeten en die koude vloer te vermijden.

De tapijten zijn in vele verschillende vormen en maten te verkrijgen. Houd je het strak en modern? Ga dan voor een vierkant of langwerpig model. Is speels en uitdagend meer jouw style? Kijk dan voor een ronde tapijt!

Naast de originele tapijten zijn er nog vele andere varianten vloerbedekkers, zoals vloerlopers en deurmatten. Deze kunnen naast hun praktische eigenschappen ook zeer goed dienen als decoratief stuk binnen je woning.

Wil je voor iets unieks gaan, kijk eens naar een zeegras vloerkleed! Met dit tapijt, gemaakt van een waterplant, haal je een bijzonder mooi en duurzaam model is huis. Doordat deze is vervaardigd uit natuurlijke materialen geeft deze een mooie organische look in jouw woonkamer of overdekte buitenruimte. Deze mooie vloerkleden zijn eindeloos te combineren met de andere natuurlijke producten en woonaccessoires uit onze collectie.

Wil jij ook graag een prachtig tapijt kopen?

Je hebt nu het ideale one-stop-shop adres gevonden voor de mooiste tapijten!

Wacht niet langer en bekijk direct onze collectie op www.puurspirits.nl

Lees ook onze voorgaande blog kapstokken voor meer inspiratie op het gebied van woondecoratie.

 

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »